0735188899 office@sionsolution.ro

Instalatii de automatizari electrice

Sion Solution are experiența necesară proiecteze și execute rețele electrice de interior și forță, cu un înalt grad de automatizare și control.

Proiectăm și executăm rețele electrice de interior și forță pentru orice tip de obiectiv civil sau industrial.

Sion Solution – echipa potrivită

Suntem specialiști în proiectarea și execuția automatizărilor și a instalațiilor electrice.

Suntem specializați în instalații de automatizări electrice și diverse servicii în domeniul electric precum reparații electice, mentenanță instalații electrice, schimbare sau înlocuire instalație electrice.

Atât societatea cât și personalul tehnic sunt atestate de ANRE pentru proiectarea și execuția unei game largi de aplicații și nevoi din domeniul electric.

Compania noastră a fost înființată cu scopul de a livra tuturor clienților noștri:

  • servicii prompte și produse de calitate.

Avem construit un renume pe piață, unde oferim servicii instalatii de automatizari electrice de cea mai bună calitate și soluții profesionale.

Inginerii noștri vă stau la dispoziție pentru conceperea și construcția unei instalații electrice profesionale, eficiente și sigure.
Echipamentele și materialele utilizate întrunesc toate standardele internaționale de calitate.
Astfel că, instalațiile electrice pot fi ușor interfațate cu sistemele termice sau HVAC, mergând până la automatizări complexe cum sunt cele de tip BMS.

Sion Solution vă oferă o gamă largă de servicii, activități și inovații în domeniu.
Ne ocupăm cu grijă și pricepere de domeniul instalațiilor electrice, al rețelelor de comunicații, instalarea sistemelor de supraveghere, alarmare, antiincendiu.
Asigurăm servicii complete de automatizare instalatiii electrice și servicii conexe pentru clădiri civile și industriale.
Suntem alături de clienții noștri de la proiectare până la verificarea funcționării acesteia în parametrii optimi.

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!