0735188899 office@sionsolution.ro

Servicii de Securitate Aeroportuara

Sion Solution asigură întreaga securitate aeroportuară, incepând de la consultanța și planificarea securității pâna la mentenanța sistemului de siguranță aeroportuară.

Sion Solution asigura intreaga securitate aeroportuară:

1. Consultanță;
2. Planificarea securității;
3. Mentenanța sistemului de siguranță aeroportuar.

Elaborarea documentelor de planificare a securității aeroportuare

Specialiștii Sion Solution, în securitate aeroportuară, elaborează toate documentele prevăzute în reglementările comunitare, în P.N.S.A. și P.N.P.S.A..

Verificarea antecedentelor

Se realizează oricărei persoane, care urmează fie angajată în cadrul companiei aeroportuare, care își desfășoară activitatea în zona de operațiuni aeriene. La cerere, se pot administra teste de fidelitate elaborate de specialiști israelieni.

Gestionarea permiselor de control acces

Gestionarea activităților de emitere, retragere, anulare a cartelelor de acces și monitorizare a modulului în care acestea sunt utilizate de către personalul care își desfașoară activitatea pe aeroport.

Controlul accesului în zonele securizate

Asigură personal specializat pregătit, cel puțin la nivelul AVSEC Baza, care să aplice procedurile de control acces pentru persoane și autovehicole în zonele cu acces restricționat.

Controlul și examinarea de securitate

Agenții de securitate Sion Solution instruiți special pentru controlul și examinarea de securitate a aeronavelor pentru a preveni orice act de intervenție ilicită, care să pună în pericol aeronava/pasagerii, atât pe timpul staționării cât și în timpul zborului.

Paza și protecția zonei de operațiuni aeriene

Se va realiza cu agenți de intervenție care vor executa misiuni de supraveghere și patrulare (antisabotaj).

Dispeceri de securitate aeroportuară

Implementarea la nivelul aeroportului de dispecerate de securitate cu toate dotările tehnice și umane necesare coordonării activității de securitate aeroportuară. Realizarea coordonării între activitățile operaționale și cele de securitate, de către specialistul în securitate aeroportuară, prin legătură permanentă cu turnul de control și dispeceratul operațional.

Proiectare, instalare și mentenanța sistemelor de securitate

Ca urmare a auditului de securitate pus la dispoziție de Sion Solution, sunt propuse, în vederea implementării la nivelul aeroportului, cu respectarea standardelor și recomandărilor Comisiei Europene, de sisteme tehnice de securitate aeroportuară.

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!