0735188899 office@sionsolution.ro

Servicii de Securitate Aeroportuara

Sion Solution asigura intreaga securitate aeroportuara, incepând de la consultanta si planificarea securitatii pâna la mentenanta sistemului de siguranta aeroportuara.

Sion Solution asigura intreaga securitate aeroportuara:
1. Consultanta;
2. Planificarea securitatii;
3. Mentenanta sistemului de siguranta aeroportuar.

Elaborarea documentelor de planificare a securitati aeroportuare – specialistii SION in securitate aeroportuara elaboreaza toate documentele prevazute in reglementarile comunitare, in P.N.S.A. si P.N.P.S.A..

Verificarea antecedentelor – oricarei persoane, care urmeaza sa fie angajata in cadrul companiei aeroportuara, care isi desfasoara activitatea in zona de operatiuni aeriene. La cerere, se pot administra teste de fidelitate elaborate de specialisti israelieni.

Gestionarea permiselor de control acces – gestionarea activitatilor de emitere, retragere, anulare a cartelelor de acces si monitorizarea modulului in care acestea sunt utilizate de catre personalul care isi desfasoara activitatea pe aeroport.

Controlul accesului in zonele securizate – asigura personal specializat pregatit, cel putin la nivelul AVSEC Baza, care sa aplice procedurile de control acces pentru persoane si autovehicole in zonele cu acces restrictionat.

Controlul si examinarea de securitate – agentii de securitate Sion Solution instruiti special pentru controlul si examinarea de securitate a aeronavelor pentru a preveni orice act de interventie ilicita, care sa puna in pericol aeronava/pasagerii, atât pe timpul stationarii cât si in timpul zborului.

Paza si protectia zonei de operatiuni aeriene – se va realiza cu agenti de interventie care vor executa misiuni de supraveghere si patrulare (antisabotaj).

Dispeceri de securitate aeroportuara – implementarea la nivelul aeroportului de dispecerate de securitate cu toate dotarile tehnice si umane necesare coordonarii activitatii de securitate aeroportuara. Realizarea coordonarii intre activitatile operationale si cele de securitate, de catre specialistul in securitate aeroportuara, prin legatura permanenta cu turnul de control si dispeceratul operational.

Proiectare, instalare si mentenanta sistemelor de securitate – ca urmare a auditului de securitate pus la dispozitie de SION Solution sunt propuse, in vederea implementarii la nivelul aeroportului, cu respectarea standardelor si recomandarilor Comisiei Europene, de sisteme tehnice de securitate aeroportuara.

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!