0735188899 office@sionsolution.ro

Servicii de Monitorizare si Interventie

SION Solution în parteneriat cu Elnet Security oferă servicii de Monitorizare si Interventie operativă.

Serviciul de monitorizare este realizat cu ajutorul unui dispecerat, cu dispeceri special instruiți și pregătiți pentru un astfel de serviciu complex, comunicația fiind efectuată prin rețea telefonică fixă, GSM și GPRS (DTMF și SERIAL).

Serviciul de monitorizare – acest serviciu presupune supravegherea permanentă, de către dispecerii noștri, a sistemelor instalate (sistemelor video, antiefractie și control-acces)  în obiectivele monitorizate. Dispeceratul se află în contact permanent cu echipele de intervenție rapidă.

Intervenție rapidă –  La activarea sistemelor monitorizate, dispecerii informează echipele de intervenție rapidă despre situația de necesitate apărută, comunicând totodată locul și natura semnalului primit. Beneficiind de aceste informații, echipele speciale se deplasează la obiectivul indicat pentru a preîntâmpina sau diminua efectele cauzei generatoare.

Monitorizare si Interventie Sion Solution

Autoturismele de intervenție sunt dotate cu sisteme de navigație moderne ceea ce scurtează timpii de intervenție, iar în zonele aglomerate sunt amplasate ATV-uri și motociclete pentru deplasarea rapidă.

Serviciul de intervenţie rapidă se execută cu echipaje formate din câte doi agenţi de intervenţie, pregătiţi și antrenaţi, dotaţi cu echipament performant, prevăzut de lege: veste de protecţie antiglonţ, anticuţit, spray cu gaz lacrimogen, tomfe, stații de emisie recepţie, telefoane mobile, cască antivandal, etc.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST SERVICIU?

Serviciul de monitorizare și intervenție este destinat preponderent:

  • Sediilor de birouri;
  • Magazinelor, localurilor;
  • Hotelurilor, pensiunilor;
  • Cabinetelor notariale, cabinetelor de contabilitate, cabinetelor de avocatură;
  • Sucursalelor bancare;
  • Instituțiilor publice;
  • Unităților școlare private sau publice;
  • Proprietăților private, apartamentelor, vilelor, etc.

Oferta de preț pentru Serviciul de Monitorizare si Interventie este personalizată. Prețul se plătește sub forma unui abonament lunar a cărui valoare variază, în funcție de gradul de vulnerabilitate și tipul locației pentru care se solicită oferta (apartament, resedință particulară, sediu firmă, magazin amanet/sedii banci etc.).

Serviciul de Monitorizare si Interventie are acoperire la nivel național.

Buton contacteaza specialist

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!