0735188899 office@sionsolution.ro

statie-incarcare-vehicule-electrice_CTEK-sion-solution

Statie incarcare vehicule electrice CTEK

Statie incarcare vehicule electrice CHARGESTORM® CONNECTED este un încărcător EV AVANSAT cu o gamă de funcții și caracteristici de siguranță încorporate. Are un controler de încărcare CCU puternic, care poate gestiona prize/cabluri de încărcare duale de tip 2. CHARGESTORM® CONNECTED oferă suport de echilibrare dinamică a sarcinii prin NanoGrid™ între mai multe dispozitive.

Statie incarcare vehicule electric CTEK

EV avansat pentru vehicule electrice si hibride plug-in

CHARGESTORM® CONNECTED este un încărcător EV de ultimă generație proiectat special pentru a fi sigur și ușor de utilizat. Este ideal pentru case, afaceri, parcări publice și asociații de locatari și îndeplinește toate standardele tehnice de siguranță necesare. Încărcătorul nostru EV este disponibil
în mai multe modele diferite de cabluri de alimentare și de ieșire/încărcare. Unitatea poate fi, de asemenea, furnizată cu o priză Schuko pentru a fi utilizată cu încălzitorul motorului. Un cablu Ethernet conectează încărcătorul EV la internet. Dacă Ethernet nu poate fi utilizat, unitatea poate fi furnizată şi cu un modem 3G opţional. Conexiunea la internet este necesară pentru serviciile de portal și gestionarea aplicațiilor. Susținem integrarea cu toți operatorii majori în încărcarea automobilelor electrice.

CONTROLUL APLICAȚIEI PRIN APLICAȚIA TAKING CHARGE

Această aplicație simplă și ușor de utilizat vă permite să programați încărcarea, să vizualizați istoricul, să ajustați puterea de încărcare, să gestionați RFID, să gestionați actualizările de software și să reglați luminozitatea afișajului.

Putere reglabilă de încărcare prin intermediul aplicației sau software-ului

• Suport echilibrare sarcină dinamică NanoGrid™
• Siguranță încorporată, detectare defecțiuni împământare AC și DC, contor de energie integrat cu aprobare medie
• Instalare ușoară și blocare protejată pentru întreținere
• Temperatura ambientală de funcționare de la -30 °C la +50 °C
• Cititor RFID
• OCPP 1.6
• IP44 și IK10
• Garanție de 2 ani

statie-incarcare-vehicule_electrice_sion-solution

Statie incarcare vehicule electric CTEK – Montare si conectare

CHARGESTORM® CONNECTED este ușor de montat pe un perete cu doar 4 șuruburi. Poate fi montat și pe un stâlp standard de 60 mm (opțional) prin atașarea plăcii de montare la partea din spate a încărcătorului EV. Dacă trebuie să montați încărcătoare duble EV, furnizăm, de asemenea, un suport care poate suporta două încărcătoare EV spate în spate și până la patru prize de încărcare. Suportul stâlpului vă permite, de asemenea, să coaseți cablurile de alimentare și Ethernet direct în interiorul acestuia pentru o instalare ordonată și sigură.

download-pdf

aplicatie-mobile-taking-chargesion-solutionportal-de-incarcare-masini-electrice-sion-solution

Aplicatie Mobile – Taking Charge

 Potral de incarcare