0735188899 office@sionsolution.ro

Statie incarcare vehicule electrice Webasto Pure 22kW

vStatie_de-Incarcare-Vehicule-Electrice_22kw-sionsolution.ro-webasto

Stația de încărcare pentru mașini electrice este destinată atat pentru sectorul privat (ex: garaje si locuinte individuale) dar si pentru zonele semi-publice si publice (ex: hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale, parcari publice).

Statiile de incarcare folosesc prize la standardul de incarcare AC tip 2, au fost testate cu toate modelele de masini electrice de pe piata din acest moment, dovedindu-se a fi solutii rapide de incarcare, fiabile si usor de configurat.

Ușor, sigur, practic și rapid – stația de încărcare Webasto Pure oferă o capacitate personalizată de încărcare,
siguranță maximă și comoditate absolută. Reîncărcarea autoturismelor electrice este incredibil de ușoară și rapidă cu această stație de încărcare câștigătoare a numeroase premii.

❯  Statia de incarcare 22kW
❯  Cablu alimentare 380 v – 4,5 m 
❯  Durata de incarcare: 3 ore
❯  Certificatul de garantie: 2 ani

PRET:  *630 € +TVA


Comanda acum! 0754 244 577


In functie de racordul electric disponibil in locul instalarii, puterea de incarcare poate fi setata, pentru rezidential sau privat, intre 3,5kW (230V;16A) si 7kW (230V;32A) iar pentru semi-public si public puterea poate fi intre 11kW (400V;16A) si 22kW (400V;32A);

 • Capacitate de încărcare configurabilă – Pentru toate autoturismele electrice și plug-in hibride cu conectori Type 2
 • Cablu de încărcare de 4,5 m integrat,
 • Încărcare mai rapidă și în mai mare siguranță decât de la o priză convențională casnică
 • Afișarea stării de funcționare a stației de încărcare cu LED
 • Controlul accesului cu cheie
 • Stație de încărcare ușor de utilizat (plug & play)
 • “Made in Germany” calitate fără compromis

download-pdf

Descarca aici brosura de prezentare

*Pretul afisat nu include costul instalarii. Acesta se va stabilii in urma vizionarii locatiei unde urmeaza sa aiba loc instalarea.

_

Statie-de-Incarcare-Vehicule-Electrice-sionsolution.ro-webastoStatie-de-Incarcare-Vehicule-Electrice-sionsolution.ro_webastoStatie_de-Incarcare-Vehicule-Electrice-sionsolution.ro-webastoStatie-de_Incarcare-Vehicule-Electrice-sionsolution.ro-webasto
Cablu cu husaWebasto Pure 11kWCablu fara husaStalp montaj
Model 3 CableBlack EditionModel 3 Cable(1 statie, 2 statii)
buton_detalii_pret_vanzari_nacele-sion-solution_robuton_detalii_pret_vanzari_nacele-sion-solution_robuton_detalii_pret_vanzari_nacele-sion-solution_robuton_detalii_pret_vanzari_nacele-sion-solution_ro

_

Pentru mai multe detalii, contactati-ne folosind formularul de contact!  sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord!