0735188899 office@sionsolution.ro

Sisteme de Interfonie Videointerfonie

?f4dbb1d5642e3104601fa4698e1ca53566359c2c99_interfonie-videointerfonie_descriere.jpg"Sisteme de Interfonie Videointerfonie. O variantă tot mai des utilizată în ultimul timp sunt Interfoanele și Videointerfoanele. Cu ajutorul unui astfel de sistem puteți afla foarte simplu pe cine urmează primiti în incinta propietatii dumneavoastră, puteți comunica și permite sau refuza accesul acestei persoane. În plus cu ajutorul unui sistem de interfonie videointerfonie, aveți posibilitatea de a vedea persoana care apelează.

Noutatea sunt videointerfoanele, după cum sugerează și numele, interfoane cu posibilitatea vizualizării celui care apelează cu sau fără comunicare audio.

Soluțiile tehnice Sisteme de Interfonie Videointerfonie oferite de Sion Solution sunt:

1. Posturi exterioare și interioare;
2. Yale electomagnetice;
3. Control acces.

image caption

și celelalte interfoane, acestea pot acționa o yală electrică sau orice alt dispozitiv, pot iniția transmisia semnalului cu fir sau fară fir (wireless).

image caption

Elemente:

 • unitate de exterior ce conține camera video;
 • sursa de tensiune;
 • monitor video ( LCD sau LED color cu sau fără touchscreen);
 • cabluri de transmisie semnal sau emițător receptor.

Pentru mai multe detalii și oferta personalizată, trimite o CERERE DE OFERTĂ sau contactează specialiștii Sion Solution


  Configurator interfonie / videointerfonie

  Atentie! Preturile sunt orientative. Pentru oferta finala este necesara prezentarea planurilor constructiei sau vizita echipei tehnice la locul instalarii. Va rugam contactati echipa de vanzari pentru mai multe detalii - 0735 188 899.
  SUCCES ! Mesajul dvs. a fost trimis. Va multumim ! O copie a cererii dumneavoastra de oferta a fost trimisa si pe adresa de e-mail completata in formular.
  Pentru a afla pretul sistemului configurat va rugam sa completati campurile de mai jos:

  Tip sistem

  Tip locatie

  Tip culoare

  Loading...

  Informatii suplimentare

  Informatii client

  image caption  Componentele de baza ale unui sistem de interfonie/videointerfonie, indiferent ca este pentru scara de bloc sau pentru mediu rezidential sunt urmatoarele:
  • Cititorul, care poate fi optic (foloseste acele cartele din plastic si cu dungi orizontale, negre) prin care se trece cartela, sau de proximitate, ce foloseste acele taguri (“banuti”) de diferite culori si dimensiuni sau carduri (de marimea unui card de credit, deobicei albe) care doar se “arata” cititorului de la o distanta suficient de mica pentru a fi acceptate sau refuzate. Cititorul poate fi independent (autonom) sau inglobat intr-un panou de apel.
  • Panoul de apel, este componenta sistemului pe care se gasesc butoanele de pe care se face apel catre locatar(i), poate fi cu cititor inclus sau autonom.
  • Sursa de alimentare, este acea componenta care asigura tensiunile necesare componentelor sistemului. Poate fi de la un simplu alimentator care se pune in priza, pana la cele mai complexe, cu tensiuni de diferite feluri, cu loc pentru acumulator, ce pot fi amplasate la interior sau la exterior, etc.
  • Postul interior, adica ce se amplaseaza in interiorul apartamentului, casei, etc, de pe care se poate comunica cu exteriorul, si de unde se poate acorda sau refuza accesul cuiva in imobil. Acestea sunt in general de doua tipuri: pe perete, cu butoane de pe care se poate comunica si de pe care se poate acorda acces (unele permit si activarea iluminatului pe casa scarii). Altele sunt cele de tip telefon, cu receptor, butoanele de acces fiind pe suportul telefonului sau chiar pe receptor. Unele sisteme care folosesc posturi interioare tip telefon au si functii suplimentare cum ar fi convorbiri intre apartamente, alarma (desteptare) la ora programabila, activare iluminat pe casa scarii, etc..
  • Automat de iluminat pe casa scarii, este un dispozitiv optional, care activeaza iluminatul in scara, la acordarea accesului de catre cineva de la interior sau atunci cand se foloseste cartela/tagul/cardul de acces dinspre exterior. Acesta creeaza o temporizare, de cateva minute, timp in care cel ce intra in imobil (noaptea deobicei sau in scari fara luminatoare) are timp sa ajunga pe lumina la apartamentul dorit. Aceste dispozititve sunt tot mai rar folosite in ultima vreme datorita expansiunii puternice a corpurilor de iluminat carora li se ataseaza senzori de prezenta.
  • Distribuitor de semnal, reprezinta un echipament in care se fac toate conexiunile necesare (deobicei pe etaj sau grup de etaje) pentru ca semnalul de interfonie sa ajunga la adresa corecta in interiorul imobilului.
  • Camera de luat vederi, doar pentru videointerfon, este inglobata in cele mai multe cazuri in panoul de apel, are rolul de permite vizualizarea persoanei care solicita accesul in imobil. In ultima vreme s-a generalizat folosirea acelor LED-uri de tip infrarosu, care permit vizualizare pe timp de noapte.
  image caption
  • Yala electromagnetica, reprezinta un accesoriu important al interfonului, e acea componenta datorita careia nu poate intra nimeni in imobil. Este actionabila electric, prin comanda de la panoul de apel ori de la postul interior, sau manual (din interior).
  • Amortizorul, este o componenta mecanica, formata dintr-un brat rotativ sau culisabil si un corp fix, cu rol de a trage usa si a o inchide fizic, astfel incat aceasta sa fie blocata de yala electromagnetica.
  Cele de mai sus se regasesc in orice Sistem de interfon (sau, corespunzator, unui sistem cu videointerfon) oricare ar fi producatorul acestuia. image caption Pentru mai multe detalii si oferta personalizata trimite o CERERE DE OFERTA sau contacteaza specialistii Sion Solution  
  servicii_de_service_si_mentenanta_banner_Sion_Solution_www.sionsolution.ro   Servicii de Service si Mentenanta. Sion Solution asigura service-ul in urmatoarele conditii:
  • Garantia echipamentelor este de 24 luni de la data punerii in functiune.
  • Interventie, in orice situatie, in maxim 24 de ore de la sesizarea defectiunii.
  • In cazul unor defectiuni minore acestea vor fi remediate pe loc, iar in alte cazuri subansamblele defecte vor fi inlocuite.

  Servicii de Service si Mentenanta. Avantajele unui contract de mentenanta cu Sion Solution :

  • Oferirea de suport tehnic prin linia telefonica;
  • Prioritate in rezolvarea problemelor aparute;
  • Timp minim de raspuns;
  • Efectuarea de vizite periodice pentru prevenirea aparitiei problemelor tehnice;
  • Garantarea echipamentelor de back-up si asigurarea pieselor de schimb.
  SION SOLUTION este integrator de solutii la nivel national cu o vasta experienta in domeniu si face parte din categoria companiilor care nu doar incearca, ci si reusesc sa faca lucrurile sa mearga. SION SOLUTION se concentreaza pe rezultat, orientarea spre client si respectul fata de acesta, integritatea si competitivitatea, legalitatea, performanta, responsabilitatea fata de resurse si accesibilizarea serviciilor oferite. Profesionalismul, promptitudinea si flexibilitatea sunt cuvinte cheie atunci cand vorbim despre SION SOLUTION.

  Servicii de Service si Mentenanta. Cine este Sion Solution

  SION SOLUTION a fost infiintata in anul 2012 si este posesoare a urmatoarelor licente:

  • Licenta A/3979 din 28.02.2014 pentru efectuarea lucrarilor de „Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.”
  • Licenta A/3976 din 26.02.2014 pentru efectuarea lucrarilor de „Proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu”
  • Licenta nr.2700/T din 19.02.2013 pentru efectuarea activitatilor de „Proiectare, instalare, modificare si intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei.”

  Certificări

  • SA 8000:2008SR
  • EN ISO 9001:2008SR
  • EN ISO 14001:2005
  • EN ISO 27001:2005SR
  • OHSAS 18001:2008
  • Autorizatie Proiectare Sisteme Desfumare
  • Autorizatie Instalare Sisteme Desfumare
  Servicii de Service si Mentenanata / Buton cerere oferta Sion Solution