servicii_de_service_si_mentenanta_banner_Sion_Solution_www.sionsolution.ro

Suntem intotdeuna alaturi de clientii nostri si ii sustinem in permanenta! Puteti beneficia de suportul tehnic oferit de catre specialistii nostri ce va stau la dispozitie prin intermediul a trei linii telefonice de urgenta sau adresei de e-mail service@sionsolution.ro,

Cele patru linii de urgenta prin care va stam la dispozitie sunt:

URGENTA 1 – 0372 772 645
URGENTA 2 – 0735 188 920
URGENTA 3 – 0735 188 889

In cazul in care problemele de functionare nu pot fi rezolvata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului, specialistii nostri vor programa deplasarea unei echipe de interventie, pentru o solutionare cat mai rapida.

Daca va intrebati cum sunt solutionate problemele, avem mai multe variante, in functie de fiecare caz in parte. De cele mai multe ori este vorba despre o problema minora, nefiind necesara schimbarea unor piese sau inlocuirea echipamentului.

Insa, daca situatia o cere, Sion Solution va poate asigura, contra cost (doar in afara garantiei), piesele de schimb sau echipamentele de back-up.

Timpul de reparatie este redus considerabil datorita disponibilitatii unui stoc suficient de piese de schimb. În eventualitatea indisponibilitatii pe stoc a unor piese, acestea sunt comandate in regim de urgenta.

Colaborarea doar cu distribuitorii importanti face posibila achizitionarea in timp util.

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!