0735188899 office@sionsolution.ro

Servicii de Comunicatii

Servicii de Comunicatii. Sistemul de cablare propus de Sion Solution se bazează pe standardul ANSI/TIA/EIA 568-B. Acesta definește standardul de instalare sisteme de cablare pentru clădiri comerciale pentru a suporta atât rețele de date, cât și voce și video.

De asemenea acest standard definește criteriile tehnice și de performanță pentru cablare.

Sion Solution execută proiectarea, instalarea și mentenanța unui sistem integrat de comunicații în care sunt incluse cablarea structurată, centralele telefonice, rețele LAN si WAN, voice over IP.

Servicii de Comunicatii. Soluții tehnice oferite de Sion Solution :

  1.  Cablare structurată voce-date (cupru, fibră optică, wireless);
  2. Centrale telefonice;
  3. Comunicații Voice over IP.

Sistemul de cablare propus de Sion Solution se bazează pe standardul ANSI/TIA/EIA 568-B, deoarece definește standardul de instalare sisteme de cablare pentru clădiri comerciale pentru a suporta atât rețele de date, cât și voce și video.

TIA/EIA-568 reprezintă un set de 3 standarde de telecomunicații.  Ele se referă la modul de cablare a produselor și serviciilor telecom.

Cele 3 standarde sunt denumite formal: ANSI/TIA/EIA-568-B.1-2001, -B.2-2001, și -B.3-2001.

Standardul TIA/EIA-568-B a fost utilizat începând cu anul 2001 și a fost o evoluție a standardului TIA/EIA-568-A care a fost scos din uz.

Pentru mai multe detalii detalii despre serviciile de comunicatii contactează specialiștii Sion Solution


    sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

    Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

    Sunt de acord!