0735188899 office@sionsolution.ro

Monitoring and Intervention Services

SION Solution in parteneriat cu Elnet Security ofera servicii de Monitorizare si Interventie operativa.

Serviciul de monitorizare este realizat cu ajutorul unui dispecerat, cu dispeceri special instruiti si pregatiti pentru un astfel de serviciu complex, comunicatia fiind efectuata prin retea telefonica fixa, GSM si GPRS (DTMF si SERIAL).

Serviciul de monitorizare – acest serviciu presupune supravegherea permanenta, de catre dispecerii nostri, a sistemelor instalate (sistemelor video, antiefractie și control-acces)  in obiectivele monitorizate. Dispeceratul se afla in contact permanent cu echipele de interventie rapida.

Interventie rapida –  la activarea sistemelor monitorizate, dispecerii informeaza echipele de interventie rapida despre situatia de necesitate aparuta, comunicand totodata locul si natura semnalului primit. Beneficiind de aceste informatii, echipele speciale se deplaseaza la obiectivul indicat pentru a preintampina sau diminua efectele cauzei generatoare.

image caption

Autoturismele de interventie sunt dotate cu sisteme de navigatie moderne ceea ce scurteaza timpii de interventie, iar în zonele aglomerate sunt amplasate ATV-uri si motociclete pentru deplasarea rapida.

Serviciul de intervenţie rapida se executa cu echipaje formate din cate doi agenţi de intervenţie, pregătiţi si antrenaţi, dotaţi cu echipament performant, prevazut de lege: veste de protecţie antiglonţ, anticuţit, spray cu gaz lacrimogen, tomfe, statii de emisie recepţie, telefoane mobile, casca antivandal, etc.

CUI SE ADRESEAZA ACEST SERVICIU?

Serviciul de monitorizare si interventie este destinat preponderent:

  • Sediilor de birouri
  • Magazinelor, localurilor
  • Hotelurilor, pensiunilor
  • Cabinetelor notariale, cabinetelor de contabilitate, cabinetelor de avocatura
  • Sucursalelor bancare
  • Institutiilor publice
  • Unitatilor scolare private sau publice
  • Proprietatilor private, apartamentelor, vilelor, etc.

 

Oferta de pret pentru Serviciul de Monitorizare si Interventie este personalizata. Pretul se plateste sub forma unui abonament lunar a carui valoare variaza, in functie de gradul de vulnerabilitate si tipul locatiei pentru care se solicita oferta (apartament, resedinta particulara, sediu firma, magazin amanet/sedii banci etc.).

Serviciul de Monitorizare si Interventie are acoperire la nivel national. 

 

image caption