0735188899 office@sionsolution.ro

Supraveghere video inteligenta, Tehnologia SANTINELA

Supraveghere video inteligenta. Tehnologia Santinela lansata de IQINVISION este destinata nevoii de a beneficia de o acoperire mai mare. Spatiile deschise sunt un exemplu, aceasta noua tehnologie fiind capabila sa produca video 4K Ultra HD la 30 de cadre/secunda.

Principalul avantaj al acestei noi camere de supraveghere video este reprezentat de posibilitatea instalarii unui numar redus de camere de supraveghere video ce permit capturarea mai multor perspective cu mentinerea densitatii originala a pixelilor.

Imaginile sunt clare datorita unor senzori si ai tehnologiei de ultima generatie, rezolutia fiind de pana la 12 MP. Procesarea imaginii este imbunatatita, permitand livrarea de video multi-streaming de inalta calitate. Mai mult decat atat, sunetul este corectat, iar analiza imaginii se poate realiza direct, inainte ca materialul video sa fie transmis in retea.

Supraveghere video inteligenta, Tehnologia SANTINELA

Source Security a comparat Santinela IQeye cu o camera standard HD1080P. Rezultatele au aratat ca Santinela IQeye ofera un numar de pixeli de aproximativ sase ori mai mare, ceea ce permite o densitate crescuta pentru aceeasi secventa.

Asteptam ISC West pentru a putea vedea tehnologia Santinela a celor de la IQINVISION!

 Modele camere analog

 Modele camere IP

 

Citeste si … 

Pericolul utilizarii camerelor de supraveghere video false!

Tehnologia video IP – 5 motive pentru care ar trebui sa o alegi!

Diferente si asemanari intre camera de supraveghere video Analog si camera de supraveghere video IP

 

Doresti sa-ti instalezi un sistem supraveghere video? Contacteaza-ne!