0735188899 office@sionsolution.ro

Servicii de Comunicatii

Servicii de Comunicatii. Sistemul de cablare propus de Sion Solution se bazeaza pe standardul ANSI/TIA/EIA 568-B. Acesta defineste standardul de instalare sisteme de cablare pentru cladiri comerciale pentru a suporta atat retele de date, cat si voce si video.

De asemenea acest standard defineste criteriile tehnice si de performanta pentru cablare.

Sion Solution executa proiectarea, instalarea si mentenanta unui sistem integrat de comunicatii in care sunt incluse cablarea structurata, centralele telefonice, retele LAN si WAN, voice over IP.

Servicii de Comunicatii. Solutii tehnice oferite de Sion Solution :

  1.  Cablare structurata voce-date (cupru, fibra optica, wireless);
  2. Centrale telefonice;
  3.  Comunicatii Voice over IP.

Sistemul de cablare propus de Sion Solution se bazeaza pe standardul ANSI/TIA/EIA 568-B deoarece defineste standardul de instalare sisteme de cablare pentru cladiri comerciale pentru a suporta atat retele de date, cat si voce si video.

TIA/EIA-568 reprezintă un set de 3 standarde de telecomunicații.  Ele se referă la modul de cablare a produselor și serviciilor telecom.

Cele 3 standarde sunt denumite formal: ANSI/TIA/EIA-568-B.1-2001, -B.2-2001, și -B.3-2001.

Standardul TIA/EIA-568-B a fost utilizat începând cu anul 2001 și a fost o evoluție a standardului TIA/EIA-568-A care a fost scos din uz.

Pentru mai multe detalii detalii despre serviciile de comunicatii contacteaza specialistii Sion Solution


    sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

    Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

    Sunt de acord!