0735188899 office@sionsolution.ro

Inaugurarea Hipodromului Ploiesti

Inaugurarea Hipodromului Ploiesti. Echipa Sion Solution a fost invitata la inaugurarea Hipodromului Ploiesti. Toate sistemele de foto-finish, tabela, sistemele de control acces, efractie, video, sistemul de parking si ticketing, reteaua de voce-date si sonorizare au fost proiectate si instalate in intregime de catre inginerii, respectiv tehnicienii Sion Solution.

Suntem mandri ca am incheiat cu succes acest proiect.

Felicitari managerului de proiect, Radu Ciobanu, si intregii echipe pentru munca depusa si pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Istoria Hipodromului Ploiesti

Hipodromul de trap din Ploieşti a găzduit primele curse în 1961, după demolarea hipodromului din Bucureşti, petrecută în 1960. Iniţial, clădirea principală, tribunele şi turnul arbitrilor se aflau pe partea opusă actualei construcţii. Conform cronicilor vremii, recordul de spectatori s-a consemnat la Derbiul de Trap din 1970, câştigat de armăsarul Talion, condus de Gică Tănase. Au asistat atunci circa 11.000 de oameni.

În 1983, s-a dat în folosinţă o nouă tribună principală, modificându-se atât locul de plecare în curse, cât şi sosirea. În anul 2005, hipodromul a fost concesionat societăţii Ippodromi & Citta, care însă nu a respectat contractul încheiat cu Primăria Municipiului Ploieşti.

Litigiul apărut a fost soluţionat favorabil municipalităţii. După o pauză de patru ani, în 2010, s-au reluat cursele de trap pe hipodrom.

În 2014, la Hipodromul Ploieşti au demarat ample lucrări de modernizare şi extindere, care au fost finalizate în luna octombrie a anului 2016.

Noua construcţie are două piste, una pentru trap şi una pentru galop, precum şi o cale de rulare pentru maşina arbitrilor, ambulanţă şi alte servicii. Hipodromul are 7 grajduri, fiecare cu câte 27 de boxe, salivarium cu 19 boxe şi cabinet veterinar. Noua tribună este compusă din două corpuri distincte.

Hipodromul mai este prevăzut cu hangar instalaţii preepurare şi depozitare sulky, hangar de întreţinere şi depozitare materiale, hangar pentru furaje şi depozitare temporară deşeuri şi spaţiu pentru înşeuare.

Prima reuniune oficială de trap pe noul Hipodrom a avut loc sâmbătă, 15 aprilie 2017.

Sion Solution a proiectat si instalat toate sistemele integrate de securitate.

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!