0735188899 office@sionsolution.ro

Previziuni 2019, supravegherea video si piata VSAAS

Rezultatele unui sudiu recent arata ca piata supravegherii video si VSAAS va inregistra o crestere de aproximativ 19,1%.

Atunci cand vorbim despre supravegherea video si piata VSAAS ne referim la servicii, segmente hardware (camere video, inregistrari si stocare, DVR/NVR) si software (programe de analiza si administrare video).

Aceasta crestere este datorata nevoii tot mai ridicate de combatere a infractionalitatii.
Atat organizatiile, cat si consumatorii, persoane fizice, au inceput sa constientizeze relevanta si importanta datelor obtinute cu ajutorul aparaturii de supraveghere. Nevoia unei capacitati de stocare tot mai mare a condus la inlocuirea camerelor de supraveghere video analog cu camerele de supraveghere video IP, acestea fiind necesare serviciilor cloud VsaaS.

Securitatea informatiei, a proprietatii si, nu in ultimul rand a indivizilor, au devenit probleme globale critice. Pana in anul 2019 se estimeaza o crestere de pana la 42.81 miliarde USDa pietei securitatii. Ca factor important ce determina nevoia de noi solutii de securitate care sa amplifice siguranta, putem aminti incidentele teroriste si criminale.

Evenimentele sportive, monitorizarea traficului sau cea demografica reprezinta, de asemenea, factori importanti in determinarea unei cresteri a cererii de camere video si de echipamente de supraveghere, in general.

 Doresti sa-ti instalezi un sistem de supraveghere video?  Click aici

 Modele camere analog

 Modele camere IP