0735188899 office@sionsolution.ro

Sisteme de alarma – Cat de securizata este casa ta?

Sisteme de alarma. Exista o multime de factori care pot oferi persoanelor rau intentionate sansa sa va incalce proprietatea.
Investind in securitatea locuintei, va protejati atat pe dumneavoastra cat si bunurile detinute.

Pentru a afla cum sa va asigurati casa, va prezentam cateva informatii de baza:

Sisteme de alarma – Recomandari:

    Instalati un sistem de videointerfon

 • De regula montat la usa de la intrare, videointerfonul este un dispozitiv care ofera informatii in timp real despre ce persoane urmeaza sa va treaca pragul casei.

    Sisteme de alarma antiefractie

 • Sau sisteme de detectie efractie – Daca aveti un sistem de alarma antiefractie, asigurati-va ca sirena este vizibila, pentru a atrage atentia ca aveti instalat un astfel de sistem.  Scopul lor este detectarea, in timp real, a intrarii prin efracte intr-un anumit spatiu protejat.

Daca insa se doreste un grad mai mare de securitate, informatia poate fi transmisa si catre un dispecerat de monitorizare.

    Montati sisteme de iluminat cu senzori de miscare

 • Amplasate de obicei la intrarea casei, acestea au mult mai multe functii decat iluminarea, mai exact pot ajuta la descurajarea hotilor.

    Montati camere de supraveghere

 • Conectate la o aplicatie mobila, puteti vedea imagini in timp real si puteti sa stocati informatiile daca este nevoie vreodata sa apelati la serviciile politiei.

    Asigurati mentenanta sistemelor

 • Incheiati un contract de prestari servicii cu o firma specializata, doar asa puteti avea toate sistemele verificate la timp si cu o durata de viata mai lunga.

    Usi exterioare cu incuietori solide

 • Usile de calitate creaza o bariera solida impotriva intrusilor deoarece durabilitatea este o proprietate esentiala si necesara pentru usile exterioare.

    Securizati garajul

 • Folositi un dispozitiv de blocare secundar pe usa garajului si instalati detectori de miscare.

    Securizati perimetrul exterior

 • Pe langa sisteme de supraveghere video si sisteme de alarma, nu uitati sa renuntati la obiectele din exterior si din jurul casei care pot fi utilizate ca scari improvizate.

    Ferestre de calitate

 • Ferestrele, in special cele de la parter si primul etaj, sunt o tinta favorita a hotilor. Acestea trebuie sa aiba sisteme de siguranta pentru oscilobatare si blocatori de securitate si chiar grilaje de metal.

    Nu lasati cheile ascunse in afara casei

 • Daca plecati in vacanta sau pur si simplu faceti o vizita in afara orasului, nu ascundeti cheile in zona casei. Putei oricand sa le lasati unui vecin de incredere sau unui membru al familiei.

    Nu faceti invitatie la furt fara sa va dati seama!

 • Nu postati,  pe retelele de socializare, fotografii din care se poate deduce ca aveti obiecte de valoare in locuinta sau care sa indice locatia in care va aflati, mai ales daca aceasta se afla la o mare distanta de casa; ”opulența” vă poate transforma in victime ale spargatorilor de locuinte.

    Folositi semne de avertizare

 • Hotii cauta de obicei sa atace tinte usoare. Folositi semne de atentionare sub forma de stickere pe usa sau  pe geamuri.

Constientizarea riscurilor potentiale de securitate si actionarea in timp util sunt cele mai bune modalitati de a pastra casa si persoanele dragi in siguranta.

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!