0735188899 office@sionsolution.ro

Spirit de echipă – trecem peste criză uniți!

Sion Solution

Avand in vedere starea de urgenta decretata pe intreg teritoriul Romaniei, in toata aceasta perioada ne-am organizat si adaptat, urmare a activarii Planului de continuitate a afacerii.
In baza procedurilor stabilite, am monitorizat cu atentie aspectele interne si externe ale companiei. Acest lucru ne-a permis sa raspundem cu aceeasi promptitudine si profesionalism, solicitarilor clientilor nostri dar si ale colegilor.

Respectam cerintele autoritatilor si am luat masuri de asigurare a securitatii personalului prin instruirea acestuia si alocarea de echipamente si materiale de protectie impotriva contaminarii cu noul coronavirus.

Impactul negativ al crizei are repercusiuni ce pot fi diminuate prin adaptarea modalităților de colaborare și prin implicarea tuturor.

Luăm măsuri ferme pentru a consolida sectoarele noastre de activitate, pentru a atenua impactul socioeconomic ca urmare a pandemiei actuale. Ca parte a solutiei venim cu posibilitatea de instalare a unor sisteme de detectie a febrei produse de cei mai importanti producatori din piata sistemelor de securitate. Mai multe detalii aici.

Ceea ce astăzi numim echipa Sion Solution este rezultatul seriozității, implicării continue, dedicării și dorinței de a evolua și de a livra servicii la cele mai înalte standarde.

O colaborare ce denotă eficiență și performanță este definită prin consolidarea unei echipe dinamice.

Când oameni diferiți cu diverse talente cooperează între ei, ajung să schimbe sau să descopere abilități pe care nu le cunosteau anterior.
Munca în echipă, o numim ca find un proces care permite tuturor să se exprime, să discute idei noi și să ia parte la provocări, având ca rezultat ferm performanța.

În aceste vremuri de criză, dăm o mână de ajutor celor care au nevoi stringente. Oferim informații si solutii, respectăm legistația în vigoare si normele metodologice, expuse populației prin Ordonanțele Militare, astfel diminuand efectele adverse aduse de pandemie.

Este important să tratăm eficiența ca pe un factor elementar în orice ne propunem să realizăm. De aici rezultă îndeplinirea acțiunilor tuturor celor care lucrează spre același obiectiv final.

În prezent, siguranța, sănătatea la locul de muncă si livrarea serviciilor la aceleasi standarde, sunt prioritatea noastra.

Vă invităm să cunoașteți întreaga echipă Sion Solution aici si nu uitati sa purtati masca in spatiile aglomerate!

sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!