0735188899 office@sionsolution.ro

Statie de incarcare masini electrice 22kw, instalata de Sion Solution

Statie de incarcare masini electrice 22kw

Statie de incarcare masini electrice 22kw. Din nevoia de a reduce din cantitatea de emisii, din nevoia de a ține cont de poluarea mediului, producătorii de automobile au venit cu soluția mașinilor electrice. Acestea nu poluează, au zero emisii și vin desigur cu multiple avantaje pentru utilizator. A apărut însă la scurt timp o altă problemă și anume nevoia de a găsi disponibile stații de încărcare. Din nevoia acută de a implementa cât mai multe astfel de stații Sion Solution are echipe de specialiști gata să facă planul o realitate.

O statie de incarcare masini electrice 22kw poate fi achiziționată direct de la acest furnizor. Pentru implementare costurile vor fi estimate după o evaluare la fața locului. Cert este că din rațiuni practice veți aprecia complexitatea de servicii oferite de Sion Solution.

Statie de incarcare masini electrice 22kw

Destinată a fi folosită în regim public sau semi public, stația de încărcare pentru mașini electrice de 22 kW disponibilă la Sion Solution este calitatea germană recunoscută. Dispune de cablu de încărcare generos, de 4.5 m. Încarcă rapid, sigur, mai eficient decât dacă ați utiliza o priză convențională. Este de tip plug and play, permite acces rapid cu cheia și este destinată a fi folosită de proprietarii de mașini electrice și hibride, ce dispun de conectori type 2.

Este una dintre stațiile de încărcare ce combină rapiditatea procesului cu ușurința de utilizare. Are un design compact și simplu și poate fi montată în orice tip de spațiu, fie vorba de unitate de cazare, parcare, clădire de birouri, zonă comercială etc.

Zonele cu stații de încărcare, puse pe harta de interes a unui anumit sector de public 

Montajul pentru o statie de incarcare masini electrice 22kw este un serviciu din ce in ce mai cautat. Din pură necesitate, pentru a vă alinia cu tendințele moderne privind achiziția și utilizarea unei mașini electrice. În egală măsură însă acest lucru poate fi și o strategie pentru a atrage un anumit segment de public.

Stațiile de încărcare de 22 kW sunt utile în spații semi publice sau publice. Veți atrage public interesat să beneficieze de posibilitatea încărcării la îndemână. Veți beneficia de interes la scară largă pe plan local, căci zonele unde sunt funcționale astfel de stații sunt puse adesea pe radarul publicului.

Soluții de implementare ale stațiilor de acest gen, vin de la Sion Solution 

Despre Sion Solution au auzit cei care au avut la un moment dat nevoie de sisteme de detecție incendiu; cei care au avut nevoie de gard electric, de sisteme de control acces sau pază specializată. Sion Solution dispune de echipe de profesioniști, de electricieni autorizați care pot monta și oferii servicii de reparații, intervenții și mentenanță pentru sisteme diverse – antiincendiu, de securitate și curenți tari printre altele.

În categoria e-mobility veți găsi disponibile stații de încărcare Webasto, stâlpi de montaj pentru stații, precum și accesoriile aferente ce pot fi achiziționate și individual. Acestea pot fi cumpărate de aici, dar și montate la cerere de echipa Sion Solution.

Detalii complete sunt la un click distanță, în pagina oficială.

Contact:
e-mobility@sionsolution.ro