0735188899 office@sionsolution.ro

Supravegherea video IP revolutionata de compresia H.265

Supravegherea video IP revolutionata de compresia H.265. Recent a aparut un nou mod revolutionar de compresie H.265. Conform unui raport recent al Source Security, noul mod de compresie va avea un impact major asupra camerelor de supraveghere video IP.

In doar cativa ani, aceasta noua tehnologie va fi prezenta in domeniul securitatii si pe piata consumatorilor video. Cu siguranta se va extinde apoi si pe alte piete din afara ariei securitatii.

Primele prototipuri sunt asteptate in 2015, urmand a fi prezentate in cadrul evenimentului ISC West 2015. Acest nou format va putea fi valorificat de fiecare producator. Va genera, in functie de caz, mai multe sau mai putine beneficii.

Normele de codare pentru sistemul de supraveghere video sunt stabilite de fiecare dintre acestia in concordanta cu standardul specific camerelor IP.

Supravegherea video IP revolutionata de compresia H.265.  Particularitati

Pentru a functiona optim, acest sistem de codare necesita o serie de camere video si o retea video de inregistrare compatibile.

Cu ajutorul noului standard H.265 se pot obtine imagini de pana la 33.2 megapixeli cu UHDTV (Ultra-High Definition TV), insa acesta include, de asemenea si standard definition si high definition (HD).

Cat despre preturi, conform aceluiasi studiu, acestea vor fi avantajoase raportate la nivelul de calitate.

Asteptam cu nerabdare compresia H.265!

Doresti sa-ti instalezi un sistem de supraveghere video? Click aici

 Modele camere analog

 Modele camere IP

 


sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!