0735188899 office@sionsolution.ro

Contract de mentenanta sistem antiincendiu

Atunci cand vorbim despre servicii de mentenanta trebuie sa tinem cont intotdeauna de veridicitatea contractului final dupa instalarea sistemului antiincendiu.

Functionarea corecta a unui sistem de detectie incendiu (respectiv antiincendiu) necesita o inspectie periodica.

Incheierea unui contract de mentenanta nu reprezinta o optiune, ci o obligatie conform legislatiei in domeniu. Conform Normativului P118/3 – 2015, imediat dupa receptia instalarii sistemului, chiar daca respectiva constructie este sau nu utilizata, trebuie incheiat un contract de mentenanta.

Acest contract de mentenanta sistem antincendiu este fundamentul legal al certificarii serviciilor oferite in urma instalarii echipamentelor cu acordul utilizatorului.

Obligativitatea contractului de mentenanta a sistemului de detectie incendiu

Un contract de mentenanta sistem antiincendiu trebuie sa contina obligatoriu perioada in care un sistem de detectie incendiu (antiincendiu) trebuie repus in functiune in cazul unei defectiuni, respectiv mentiuni referitoare la modalitatea de acces la echipament.

De asemenea, echipamentul de control si semnalizare trebuie sa aiba afisat intr-un loc vizibil datele de contact ale firmei cu care s-a incheiat contactul de mentenanta a sistemului de detectie incendiu (antiincendiu).

Echipa noastra trateaza cu seriozitate orice problema ati avea si va ofera informatii cu privire la montarea sistemelor antiincendiu si despre serviciile de mentenanta necesare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina noastra, unde veti gasi raspunsurile corecte la intrebarile dumneavoastra.

Serviciile de mentenanta trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa fie inregistrate intr-un registru de lucrari de intretinere. Astfel, durata de exploatare a echipamentelor este prelungita, rezultand o optimizare a costurilor.

servicii_de_service_si_mentenanta_banner_Sion_Solution_www.sionsolution.ro

Contract de mentenanta sistem antiincendiu

Pentru ca sustinem colaborarea in conditii corecte si echitabile, contractarea de servicii de mentenanta pentru sisteme de detectie incendiu se realizeaza in baza unui contract de prestari servicii mentenanta care cuprinde :

 • Partile contractante – esentiale in intocmirea unui contract de mentenanta cu acordul partilor;
 • Obiectul contractului – stabilirea concreta a serviciilor prestate de echipa Sion Solution si acceptarea acestora de catre beneficiar;
 • Durata contractului – Termenul in care se vor desfasura serviciile solicitate in contractul ce se poate prelungi automat pe perioade successive, daca este cazul;
 • Pret si modalitati de plata – descrie valoarea contractului si modalitatea de plata in functie de serviciile solicitate de beneficiar si acceptate de echipa noastra, ca urmare a negocierii contractului;
 • Obligatii prestator / beneficiar;
 • Cazuri de forta majora: Definirea evenimentelor ce nu pot fi controlate si intervin in desfasurarea termenului de contract si care pot duce la prelungirea, conform legilor in vigoare, a termenelor contractuale;
 • Clauze de confidentialitate – obligatia de a nu divulga catre terte persoane informatiile transmise de prestator catre beneficiar;
 • Litigii – constatarea deficientelor in derularea contractului;
 • Clauze finale – Acordul dintre parti cu privire la obiectul acestuia.

Avantajele unui contract de mentenanta sistem antiincendiu

 • Mentenanta preventiva – verificari periodice ale sistemelor de securitate;
 • Mentenanta corectiva – remedierea defectelor de functionare ale sistemelor de securitate;
 • Oferirea de suport tehnic prin linia telefonica;
 • Prioritate in rezolvarea problemelor aparute;
 • Timp minim de raspuns;
 • Efectuarea de vizite periodice pentru prevenirea aparitiei problemelor tehnice;
 • Garantarea echipamentelor de back-up si asigurarea pieselor de schimb.

Avem raspunsurile necesare pentru dumneavoastra si de aceea sustinem colaborarile viitoare. Garantam prin seriozitate si prin respectarea termenelor decise in contractarea serviciilor de mentenanta sistemelor de detectie incendiu.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati


sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!