0735188899 office@sionsolution.ro

Solutii Integrate de Securitate. Necesitatea unei bune securitati este mai prezenta ca niciodata. Ne confruntam cu provocarea constanta de a mentine obiectele si persoanele bine securizate. Tehnologia care asigura siguranta oamenilor se dezvolta rapid.  Mai mult decat atat, exista o crestere a cererii pentru solutii de securitate inteligente care sa faca munca personalului de securitate mai usoara si eficienta.

Solutii Integrate de securitate oferite de Sion Solution

Solutii Integrate de Securitate. Tehnologia TKH

TKH raspunde nevoii pentru  solutii inteligente  de securitate, cum ar fi control acces, comunicatii profesionale si camere de supraveghere, bazate pe infrastructuri IT flexibile. Pentru piata de securitate, TKH livreaza tehnologie pe baza de procesor, extrem de dezvoltata, pentru analiza audio-video.

Prin intermediul acestor analize audio-video, care pot duce la recunoasterea obiectelor, alarmarea și stocarea evenimentelor nedorite, se poate obtine un raspuns rapid la situatii suspecte, cu o rata minima a erorilor. Analiza se realizeaza atat cu ajutorul imaginilor live, precum și prin cercetarea ulterioara a imaginilor stocate.

Aceasta reprezinta o arma puternica si esentiala pentru supraveghetori.

Solutii Integrate de Securitate. Sistemul FORE

Sistemul FORE este un sistem integrat de securitate care incorporeaza: supraveghere video, control acces, interfonie si detectie efractie.

Sisteme integrate de securitate oferite de Sion Solution:

Sion Solution mai ofera și servicii de securitate integrate.

Pentru mai multe detalii si oferta personalizata trimite o CERERE DE OFERTA sau contacteaza specialistii Sion Solution!

Buton cerere oferta Sion Solution


sionsolution.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord!